HTML begynderkursus

Du lærer at lave simple hjemmesider i løbet af få timer. Kurset giver dig en hurtig introduktion til HTML.

Kurset starter når du har tid. Du behøver derfor ikke vente på "næste kursusdag" eller være bekymret for om holdet bliver til noget.

Du lærer det hele online med dette videokursus i HTML for begyndere. Du bestemmer selv hvor meget du vil lære og hvornår. Du kan springe ind i midten af kurset ved hjælp af lektionsnavigation i venstre side af videoen, så du kan stoppe når og fortsætte som du har lyst til. Det er enkelt og nemt at navigere rundt i videoen mellem de forskellige emner.

 

 

Du bliver introduceret for hvordan HTML sider opbygges og hvordan du kan strukturere din webside. De forskellige HTML tags gennemgås så du kan se hvordan de bruges og hvordan det ser ud på en webside.

Øvelser

En opgave der skal løses i slutningen af kursetDu kan til enhver tid pause kurset og udføre eksemplerne på din egen computer. Hvis der er ting du ikke nåede at opfange, så kan du gå sekunder eller minutter tilbage i videoen og afspille igen så let som ingenting.

Billedet til højre viser den afsluttende opgave, der går ud på at lave en webside ud fra de HTML elementer, du har gennemgået på kurset.

Sidens elementer er: toptekst (slogan eller logo), en hovedmenu i toppen, et billede som appetitvækker, et indholdsområde inddelt i 2 kolonner med links i venstre side og artikler i højre side samt en bund med centreret copyright tekst samt link.

Book online - der er altid ledige pladser

Du behøver ikke være nervøs for om overbooking af kurser. Der er masser af plads på serveren til at også du kan lære at lave hjemmesider.

Bestil nu på knappen nedenfor. Prisen er kun kr. 199,-
for 6 måneders licens til HTML begynderkursus.

 

HTML begynderkursus kr. 199,00 Læg i vogn

 

 

Bankoverførsel

Har du ikke mulighed for at betale med kreditkort, kan du benytte dig af en god gammeldags bankoverførsel. Det du skal gøre er, at overføre beløbet for kurset, kr. 249,- (inkl. administrationsgebyr for bankoverførsel), til nedenstående konto SAMT angive

  • E-mail adresse til login informationer samt
  • Kursets navn: HTML 1

som kommentar / meddelelse når du betaler. På den måde kan jeg sende dig dit brugernavn og password til kurset når betalingen er registreret.

Bank: Nordea
Reg: 2105
Konto: 3489 520 108

HUSK: at anføre din e-mail og HTML1 i meddelelsen. Glemmer du det, så kan vi klare det alligevel, men processen kommer til at tage tid for at identificere transaktionsnummeret.