Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Byg Joomla! templates

Der findes rigtig mange flotte Joomla! templates (skabeloner) på nettet, og mange af dem er endda gratis. Der findes også professionelle Joomla! templates du kan købe for få penge og oven i købet få desginerfilerne med, så du selv kan rette billedfilernes nuancer til.

Det spændende er altid om du kan finde en template der matcher dit behov. Men det er der råd for. Du kan nemlig altid hente / købe en template der har den ønskede struktur, og dernæst selv ændre templaten, så den passer til dit behov.

I denne måned får du endnu et kursus, og det er et kursus i hvordan du bygger Joomla! templates. Dette kursus gennemgår hvad en Joomla! template skal indeholde som minimum og hvordan du får tilpasset et design fra starten til dit Joomla! website eller hvordan du tilretter en eksisterende skabelon.

Efter endt kursus vil du være i stand til at gennemskue en Joomla! template du henter fra nettet, og selv rette templaten til, så den matcher netop dit behov.

Kurset bliver lanceret i slutningen af august måned 2010. Jeg ser frem til at kunne tilbyde flere kurser inden for Joomla! inden året er slut, herunder kurser i Joomla! moduler mm.

Mvh.
Torsten Kammeyer-Andersen