Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Joomla! 1.7 kurset er online

Så kom det! Joomla! 1.7 kurset er online.

Der har været lidt stille her på nyhedskanalen, men det kommer til at ændre sig i nær fremtid, da jeg fremover vil dedikere mere tid til kurserne her på Web Kursus Online end jeg vil på andre kursussteder. Der er også "nyt i nyt" i Joomla! 1.7 kurset.

I Joomla! 1.5 kurset og de andre kurser, har det været en samling film sammenlagt. Det er lavet om, så du får en agenda, hvor du kan se hvilke dele af kurset du har set, og dermed hvor langt du er nået.

Nyt i Joomla! 1.7

Den nye Joomla! 1.7 giver dig bedre styr på brugerne, skulle du have brug for at have brugere på sitet.

Du har heller ikke Sektioner til artikler, men kun kategorier. Hvor du førhen skulle knytte en artikel (webside) til en kategori, der hørte til en sektion, skal du nu kun oprette kategorier. Fordelen er, at du nu kan definere kategorier under kategorier, i det nødvendige antal. Dette giver en strukturel fordel for dig som bruger.

Disse områder og flere vil blive berørt på Joomla! 1.7 kurset.

Mere for dig i kurserne nu

Du får GRATIS webhotel med i købet, som du kan benytte mens du lærer Joomla! 1.7.

Samtidig har vi også indført et nyt hjælpekoncept, der går ud på, at du på forhånd kan tilkøbe Skype-timer med instruktøren til en favorabel pris. Læs mere om dette.

Er du hurtigt og køber kurset i november måned 2011 vil du få 1 GRATIS Skypetime med instruktøren, hvor du kan få belyst specifikke emner og hjælp til struktur på dit website. Altsammen Joomla! relateret.

Læs mere om det nye Joomla! 1.7 kursus.