Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

PHP Kursus for begyndere

Opdatering: Kurset ER færdigproduceret og klar til dig.
Se PHP kurset her.


Næste webkursus du får mulighed for at deltage i, er et begynderkursus i PHP. Jeg har besluttet at oprette et PHP kursus for begyndere, da der har været stor forespørgsel på netop et kursus i PHP. Jeg forventer kurset færdig i slutningen af februar 2009.

PHP står for Professionel Home Page, og er et af de mest udbredte sprog til at lave hjemmesider med. Det er understøttet på både Windows og Unix (herunder blandt andet Linux og MacOS X) maskiner, så du har mulighed for at øve PHP hjemme i stuen. Det er derfor ikke nødvendigt at købe en dyr server for at være med. Din eksisterende Windows pc er sikkert ganske glimrende til formålet. En pc indkøbt indenfor de sidste 5 år har typisk ressourcer nok til at køre PHP uden problemer.

Til kurset vil der også høre ekstra ressourcer til, herunder links til gode gratis værktøjer, hvordan du får PHP til at køre på din egen computer hjemme og hvordan FileZilla virker. FileZilla benyttes til at "uploade" din hjemmeside til en webserver.

Kurset vil give dig en start i PHPs muligheder, give dig de grundlæggende færdigheder der gør, at du kan eksperimentere videre hjemme med de ønsker du måtte have for din egen hjemmeside.

PHP fortsætterkursus
Begynderkurset vil blive fulgt op med et kursus i PHP med tilgang til MySQL databasen, hvor hovedvægten er lagt på koblingen mellem PHP og MySQL databasen samt en stor del af SQL sproget.

Til dette kursus vil der også være ekstra ressourcer i form af værktøjer til nem kontrol af databasen, download af MySQL og installation af MySQL på din computer.

Jeg glæder mig til at undervise dig i PHP og hjælpe dig i gang med de projekter der skal løses i PHP kurserne.