Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

PHP kursus næsten færdigt

Med Joomla! Kursus - Basis færdigt og køreklar, er turen kommet til PHP kurset, og også her er der gode nyheder. PHP kurset er godt på vej. Optagelserne er i fuld gang og jeg er glad for, at der ikke mangler så meget for at kurset er helt færdigt.

Opdatering: Kurset ER færdigproduceret og klar til dig.
Se PHP kurset her.

Indholdet på det nye PHP kursus

Du bliver introduceret til hvad PHP egentlig er, og hvordan du kan bruge PHP. Først viser jeg dig nogle værktøjer du kan bruge for at skrive PHP kode - vel at mærke GRATIS værktøjer. Dvs. at du ikke behøver investere penge i dyre værktøjer for at lære PHP.

Efter en kort introduktion til hvad PHP egentlig er, får du at vide f.eks. hvad en variabel er og hvad den bruges til. Herefter vil du se enkle PHP sætninger/kommandoer, der kan vise indhold i din webbrowser. Det kan være en dato, det kan være en beregning med mere.

Du vil lære hvad funktioner er, hvordan du bruger dem samt hvordan du skriver dine egne funktioner.

Opdelt i 2 dele

Kurset bliver i 2 dele, hvor du i den første del vil lege med små eksempler for at lære om variable, funktioner mv., mens i den anden del af kurset skal lave en reel opgave. Det gør, at du kommer til at benytte det lærte til noget praktisk med det samme. Du bliver guidet igennem både første del og anden del. Det er naturligvis op til dig om du vil følge alle punkter slavisk.

Men mere om alt det når kurset er færdigt.

Forkundskaber

Du bør have kendskab til HTML og/eller XHTML på et niveau som f.eks. mit HTML kursus.

Pris

Kurset kommer til at koste samme enhedspris som de andre kurser på site - kr. 499,- inkl. moms.