Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Så kom PHP kurset frem i lyset

Efter længere tid med optagelser, kom PHP begynderkurset endelig på plads. Allerede nu er der taget de første spæde skridt til næste PHP kursus, der også vil omhandle databaseadgang direkte fra dine PHP scripts.

Det nu færdigproducerede PHP videokursus, håber jeg bliver modtaget godt af dig. Det har taget længere tid at producere kurset end regnet, men det er blevet godt! Så du kan roligt glæde dig til at deltage og lære om PHP på den hurtige og nemme måde.

Medfølgende materialer

Med i kurset er også materialerne fra videokurset, så du behøver ikke selv skrive koden ind, selvom jeg vil anbefale det på det kraftigste. Den bedste måde at lære det på, er ved at skrive PHP koderne ind selv. Hvis du kun åbner og kikker på materialerne, så kommer det ikke til at sidde så solidt på rygmarven som det ellers kan komme til at gøre.

Min anbefaling til dig er, at du skriver eksemplerne af fra videogennemgangen ved at pause og evt. spole tilbage for at få det hele med. Hvis du på et tidspunkt har en fejl du ikke kan få bugt med i eksemplerne, så kan du kikke i materialerne og se hvor fejlen evt. kunne være. Du kan også kontakte mig via kontaktformularen her på sitet, og så vil jeg gerne hjælpe dig med at finde problemet. Du skal i så fald bruge din e-mail adresse du købte kurset med, så jeg kan hjælpe dig på korrekt vis.

Husk dog på, at du får hele 6 måneders licens til dette kursus, når du bestiller kurset, så du har rigeligt med tid!

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at lære PHP og ønsker at peppe din hjemmeside op med dynamisk indhold. Kurset henvender sig også til dig, der ikke har mulighed for at møde op til faste kursustider på aftenskoler og lignende steder.

Krav til kurset er blot at du kender til Internettet og til HTML, selvom det ikke er noget krav for succes. Følger du eksemplerne vil du skrive korrekt HTML kode selvom du måske ikke behersker HTML overhovedet. Det kan måske nærmere skærpe din interesse for HTML senere hen.

PHP kursets pris er det samme som de andre, nemlig kun kr 499,- inkl. moms.

Jeg glæder mig til at undervise dig i PHP. Vi ses i det virtuelle klasseværelse!