Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Du får her en blanding af nyheder fra produktionen af kurser og nyheder om hvad der rør sig på nettet inden for web.

Nyhederne fra vores produktion giver dig indblik i hvor langt vi er i produktionen af nye kurser, hvilke kurser du snart vil kunne tage online og hvilke vi ændrer over tid eller blot skifter ud.

Fra omverdenen vil du kunne læse nyheder om nye standarder indenfor web og hvad der rører på sig. Det vil f.eks. være lanceringen af den nye HTML 5.0 standard og hvad den vil betyde for dig.

Joomla! 1.7 kurset er online

Så kom det! Joomla! 1.7 kurset er online.

Der har været lidt stille her på nyhedskanalen, men det kommer til at ændre sig i nær fremtid, da jeg fremover vil dedikere mere tid til kurserne her på Web Kursus Online end jeg vil på andre kursussteder. Der er også "nyt i nyt" i Joomla! 1.7 kurset.

Læs mere: Joomla! 1.7 kurset er online

Byg Joomla! templates

Der findes rigtig mange flotte Joomla! templates (skabeloner) på nettet, og mange af dem er endda gratis. Der findes også professionelle Joomla! templates du kan købe for få penge og oven i købet få desginerfilerne med, så du selv kan rette billedfilernes nuancer til.

Det spændende er altid om du kan finde en template der matcher dit behov. Men det er der råd for. Du kan nemlig altid hente / købe en template der har den ønskede struktur, og dernæst selv ændre templaten, så den passer til dit behov.

Læs mere: Byg Joomla! templates

Joomla 1.5.15 udkommet

Så er den nye Joomla version 1.5.15 udkommet. Denne opgradering kommer efter 3 måneders ro på Joomla platformen.

Den nye version lyder på forbedringer / rettelser på en del småproblemer med både kodefejl og nyintroducerede fejl ved den nye version 5.3 af PHP.

Læs mere: Joomla 1.5.15 udkommet

Så kom PHP kurset frem i lyset

Efter længere tid med optagelser, kom PHP begynderkurset endelig på plads. Allerede nu er der taget de første spæde skridt til næste PHP kursus, der også vil omhandle databaseadgang direkte fra dine PHP scripts.

Det nu færdigproducerede PHP videokursus,

Læs mere: Så kom PHP kurset frem i lyset

PHP kursus næsten færdigt

Med Joomla! Kursus - Basis færdigt og køreklar, er turen kommet til PHP kurset, og også her er der gode nyheder. PHP kurset er godt på vej. Optagelserne er i fuld gang og jeg er glad for, at

Læs mere: PHP kursus næsten færdigt