Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Betaling

Der er 2 muligheder for betaling af kurserne på websitet. Du kan benytte den hurtige mulighed med PayPal eller du kan benytte den lidt langsommere mulighed med bankoverførsel.

PayPal

Vælger du at benytte PayPal, så foretages transaktionen med det samme, og du kan komme i gang med kurset hurtigt. PayPal er en meget udbredt og benyttet betalingsmetode på nettet, og over 150 mio. benytter denne mulighed. PayPal er også på dansk, hvilket vil sige, at opretter du en PayPal konto, så bliver du betjent på dansk. PayPal giver dig tryghed når du køber, da du ikke skal have dit kreditkort frem hver gang du køber. Dermed er der ikke nogen der kan aflure dine kortnumre og kode.Du behøver ikke være medlem af PayPal for at betale for kurserne. Du kan blot benytte dig af muligheden for at betale med kort.

Hvorfor PayPal?
Jeg har valgt at benytte PayPal, da danske PBS opkræver mange gebyrer for både transaktioner og blot for at have en aftale. PayPal tager kun pr. gennemført transaktion, og det er lagt ind i prisen, så du betaler kun prisen på produktet - ikke noget ekstra. Ved at benytte PayPal kan jeg holde priserne på kurserne nede på dette niveau, hvilket er præcis hvad jeg ønsker.

Bankoverførsel

Ønsker du at benytte bankoverførsel, så har du også denne mulighed. Denne mulighed har jeg først åbnet i slutningen af februar 2009, da jeg har fået henvendelser fra potentielle kunder, der ikke har Visadankort / Visa / MasterCard osv.

Det du skal gøre er, at overføre beløbet for kurset til nedenstående konto SAMT angive din e-mail adresse som kommentar / meddelelse når du betaler. På den måde kan jeg sende dit brugernavn og password til kurset når betalingen ses på skærmen.

Bank: Nordea
Reg: 0164
Konto: 0725-152-922

HUSK: at anføre din e-mail som betaler. Glemmer du det, så kan vi klare det alligevel, men processen kommer til at tage tid for at identificere transaktionsnummeret.

 

Med venlig hilsen
Torsten Kammeyer-Andersen