Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Joomla 1.5.15 udkommet

Så er den nye Joomla version 1.5.15 udkommet. Denne opgradering kommer efter 3 måneders ro på Joomla platformen.

Den nye version lyder på forbedringer / rettelser på en del småproblemer med både kodefejl og nyintroducerede fejl ved den nye version 5.3 af PHP.

Joomla 1.5.15 updateDer er også 2 mindre sikkerhedshuller, der er taget hånd om. Dvs. den ene er rettet i systemet, og retter en fejl der gjorde, at man kunne overskrive andre forfatteres artikler, hvis man loggede ind via frontpanelet. Den anden fejl er problem med visning af indhold af XML filer. Dette kan fikses via .htaccess filen ved ikke at tillade visning af XML filer. Dette skal du dog overveje grundigt, hvis du har XML sitemaps liggende til Google, for Google vil dermed også blive afvist. Implemeter koden med omhu og ta' højde for netop den slags problemer.