Deltag når det passer dig

hourglass_128Brug din tid fornuftigt i krisen. Få de webkompetencer du ønsker online. Kom i gang med det samme eller når det passer ind i din hverdag.

Spar penge!

piggy_bank_128Ét kursus til mange deltagere gør at prisen holdes nede, og det samtidig med at der er personlig hjælp at hente, skulle du gå i stå.

Altid hjælp

buoy_128Få personlig hjælp til kurset, hvis du støder på indhold du vil have forklaret anderledes.

Om os

Kære kursist

Torsten Kammeyer-AndersenMit navn er Torsten Kammeyer-Andersen, og jeg ejer og driver Web Kursus Online. Jeg har undervist siden slutningen af 80'erne på aftenskoler i edb-/kontorfag, herunder også web. Senest har jeg også undervist i søgemaskineoptimering hos IBC Kolding og IBC Aabenraa og i København for mit firma Eye Marketing.

Der er noget specielt ved at give fra sig, og der er næsten ikke noget bedre end at se tiøren falde for mine kursister. I en årrække har jeg ønsket at kunne undervise mere, men tiden er knap og min undervisning har indtil for et par år siden været på hobbyplan. Det er ændret nu. Det har også givet mig et nyt syn på hvordan tingene skal gribes an i dag.

Derfor fjernundervisning

Med onlineundervisning har jeg mulighed for at nå ud til flere kursister og de fleste har i dag adgang til en computer og til Internettet.

Jeg har ofte været ude for, at tilmeldte kursister ikke dukker op til hele kurser eller dele af kurser de selv har tilmeldt sig og selv betaler for. Forklaringerne spænder lige fra "kunne ikke nå det" til "manglende transport". Derfor blev det indlysende at kurserne fremover skal være via Internettet.

Teknologien er simpel - videokurserne skal være Flash film, for dem kan alle med en webbrowser (programmet du går på Internettet med, så som Internet Explorer, FireFox, Opera m.fl.) nyde godt af, uanset om deres platform er Mac, Windows eller Linux.

Stil spørgsmål

Når kurserne er online, så er det typisk 1-vejs kommunikation, og sådan er videokurserne, men du har stadigvæk mulighed for at stille spørgsmål til materialet via medlemsområdet på websitet.

Målet er, at have online kurser inden for web. Alt til at bygge hjemmesider med, lige fra fundamentet HTML til avancerede scriptsprog som PHP, ASP osv. samt færdige hjemmeside systemer som f.eks. Joomla! CMS og  WordPress.

Info om Web Kursus Online

CVRnr: 27845371

Bank: Nordea
Reg: 0164
Konto: 0725-152-922

 

Med venlig hilsen
Torsten Kammeyer-Andersen